×

Σφάλμα

cURL extension is not available on your server. in module "mod_yahoo_weather"

cURL extension is not available on your server. in module "mod_yahoo_weather"

cURL extension is not available on your server. in module "mod_yahoo_weather"

cURL extension is not available on your server. in module "mod_yahoo_weather"

Χανιά 4, 5 και 6 Νοεμβρίου

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο υποστήριξης του 33ου Πανελλήνιου Συνέδριου Μαθηματικής Παιδείας. Τον ιστότοπο διαχειρίζεται το Παράρτημα Χανίων της Ε.Μ.Ε. και σκοπός του είναι να σας ενημερώσει και να σας βοηθήσει γύρω από θέματα που αφορούν το Συνέδριο. Περιηγηθείτε και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες, διευκρινίσεις και προτάσεις.

Χορηγοί:
Πνευματικάκης
Με την υποστήριξη:

Παράλληλα με το συνέδριο διοργανώνονται δυο ενδιαφέρουσες εκθέσεις φωτογραφίας. Επισκεφθείτε τις κάνοντας τη βόλτα σας στοα Χανιά.

1) Στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Ενετικό Λιμάνι)

Afisa A3 KAM800

2) Στον Άγιο Ρόκο (Πλατεία Σπλάντζιας)

afisasend

 

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του 33ου Πανελλήνιου Συνέδριου Μαθηματικής Παιδείας εδώ:

Πρόγραμμα

Λεωφορεία

Το αστικό ΚΤΕΛ Χανίων αλλά και το υπεραστικό ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθυμνου εκτελούν πολλά δρομολόγια, εξυπηρετώντας προορισμούς εντός του νομού. Όλα τα δρομολόγια ξεκινούν από κεντρικά σημεία της πόλης των Χανίων.

Δρομολόγια προς Πλατανιά

Όσοι δεν επιλέξετε ως τόπο διαμονής σας το ξενοδοχείο διεξαγωγής του συνεδρίου (Minoa Palace) ή κάποιο άλλο στον Πλατανιά, έχετε υπόψη σας ότι υπάρχουν τακτικά δρομολόγια (ανά 30 λεπτά) υπεραστικών λεωφορείων από το κέντρο των Χανίων προς τον Πλατανιά. Το δρομολόγιο διαρκεί περίπου 20 λεπτά και κάνει στάση μπροστά από το συνεδριακό χώρο. Σκοπός μας είναι να ζητήσουμε την πύκνωση των δρομολογίων τις μέρες του συνεδρίου.

Ταξί

Στα Χανιά θα βρείτε και αρκετές ενώσεις ταξί, οι οπoίες εξυπηρετούν δρομολόγια προς όλη την Κρήτη. Ενδεικτικά αναφέρουμε (από τιμοκατάλογο μιας εκ των ενώσεων):

Αεροδρόμιο Λιμάνι Σούδας Χανιά (Πόλη)
Απόσταση Χρόνος Τιμή Απόσταση Χρόνος Τιμή Απόσταση Χρόνος Τιμή
Πλατανιάς 35 50 41 € 21 24 27 € 11 13 16 €

 

Λεωφορείο

Στα Χανιά υπάρχει αστικό και υπεραστικό ΚΤΕΛ, που συνδυαστικά καλύπτουν ικανοποιητικά τόσο την πόλη όσο και το νομό. Οι πιο ενδιαφέρουσες τιμές είναι:

Αεροδρόμιο Λιμάνι Σούδας Πλατανιάς
Χανιά

2,5 €

(Υπεραστικό)

1,4 €

(Αστικό)

2,1 €

(Υπεραστικό)

Αναρτήθηκαν άρθρα με πληροφορίες σχετικά με τη μετάβασή σας στα Χανιά αλλά και την εξαιρετική προσφορά της ΑΝΕΚ προς τους συνέδρους.

Ενημερωθείτε!

Οριστικοποιήθηκε ο τίτλος του 33ου Πανελλήνιου Συνέδριου Μαθηματικής Παιδείας της Ε.Μ.Ε. και είναι:

«Μαθηματικά, Θεμέλιο της ανθρώπινης σκέψης»

Αναμένουμε σύντομα και τους θεματικούς άξονες του συνεδρίου.

Ορίστηκαν τόσο οι ημερομηνίες διεξαγωγής του συνεδρίου, όσο και ο συνεδριακός χώρος. Σας περιμένουμε λοιπόν στις 4, 5 και 6 Νοεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο Minoa Palace, στον Πλατανιά Χανίων. Περισσότερα για το συνεδριακό χώρο μπορείτε να διαβάσετε στο αντίστοιχο άρθρο μας.

Όταν επισκεπτόμαστε ένα ξένο τόπο, χρήσιμο είναι να γνωρίζουμε από πριν τις καιρικές συνθήκες που θα συναντήσουμε. Παραθέτουμε παρακάτω για διευκόλυνσή σας την πρόγνωση καιρού του Yahoo. Επειδή όμως οι προγνώσεις καιρού δεν είναι πάντα αξιόπιστες, παρακάτω θα βρείτε συνδεσμους προς άλλες αντίστοιχες υπηρεσίες προγνωσης. Έτσι θα μπορέσετε να διασταυρώσετε τις πηγές και να καταλήξετε στα δικά σας συμπεράσματα.

 

  YWeather by enter-logic-seo.gr

Η πρόγνωση του meteo.gr

Η πρόγνωση του weather.gr

Η πρόγνωση του kairos.gr

Η πρόγνωση του accuweather.com

Η σελίδα αυτή δεν
έχει ετοιμαστεί ακόμα

Σε πρόσφατη συνεδρίασή του, το ΔΣ της Ε.Μ.Ε. όρισε τα Χανιά ως διοργανώτρια πόλη για το 33ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας. Με την απόφασή του αυτή, ουσιαστικά υλοποίησε προηγούμενη προφορική δέσμευση του απερχόμενου Δ.Σ.

Έτσι για εμάς, εδώ στα Χανιά, αρχίζει και επίσημα η περίοδος προετοιμασίας. Ευχόμαστε και θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία όλα τα προβλήματα και τις δυσκολίες, ώστε να διοργανώσουμε ένα αξιόλογο συνέδριο.