Χανιά 4, 5 και 6 Νοεμβρίου

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο υποστήριξης του 33ου Πανελλήνιου Συνέδριου Μαθηματικής Παιδείας. Τον ιστότοπο διαχειρίζεται το Παράρτημα Χανίων της Ε.Μ.Ε. και σκοπός του είναι να σας ενημερώσει και να σας βοηθήσει γύρω από θέματα που αφορούν το Συνέδριο. Περιηγηθείτε και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες, διευκρινίσεις και προτάσεις.

Χορηγοί:
Πνευματικάκης
Με την υποστήριξη:

Αν ενδιαφέρεστε να βρείτε συγκάτοικο για το συνέδριο ή συνοδοιπόρους για το ταξίδι σας προς Χανιά, μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:

1. Συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε εδώ (για τη διαμονή) ή/και εδώ (για το ταξίδι). Προσέξτε ιδιαίτερα να συμπληρώσετε σωστά τη διεύθυνση e-mail σας (το τηλέφωνο είναι προαιρετικό).

2. Σύντομα (εντός 24-ώρου) θα σας αποσταλεί (στη διεύθυνση e-mail που δώσατε στη φόρμα) ο κατάλογος με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους, ο οποίος θα ενημερώνεται αυτόματα με κάθε νέο ενδιαφερόμενο. Επισημαίνουμε ότι ο κατάλογος θα αποσταλεί μόνο σε όσους εκδηλώσουν ενδιαφέρον και οι ίδιοι.

3. Η συνέχεια είναι δική σας. Βρείτε παλιούς γνωστούς ή κάντε νέους, κάντε το ταξίδι σας καλύτερο και μειώστε το κόστος του!

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με ξενοδοχεία στα Χανιά, σας παραθέτουμε τις παρακάτω πληροφορίες (αν δεν μπορείτε να δείτε ολόκληρο τον πίνακα, πατήστε εδώ):

Όνομα Τιμή 1 Τιμή 2 Τιμή 3 Τηλέφωνο e-mail Ιστότοπος
Minoa Palace

Μονόκλινο €75 Δίκλινο € 75 Τρίκλινο € 28210 36500 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://www.minoapalace.gr Προσοχή! Κρατήσεις εδώ

Κύδων Μονόκλινο €65 Δίκλινο € 73 Δίκλινο € 85 28210 52280 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.kydonhotel.com
Χριστίνα Μονόκλινο €45 Δίκλινο € 60   28210 76206 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. http://www.christina-apps.gr
Κρήτη Μονόκλινο €64 Δίκλινο € 75   28210 51881 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.kriti-hotel.gr
Σαμαριά Μονόκλινο €85 Δίκλινο € 100 Τρίκλινο €126 28210 38600 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.samariahotel.gr
Ακάλη Μονόκλινο 65€ Δίκλινο 80 €   28210 92872 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.akali-hotel.gr
Ίριδα Μονόκλινο 55€ Δίκλινο 65 €   28210 46060 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. http://www.irida-hotel.gr
Αρκάδι Μονόκλινο 48€ Δίκλινο 59 €   28210 92418 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.arkadi-hotel.gr
Νεφέλη Μονόκλινο 48€ Δίκλινο 59 €   28210 70007 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. http://www.nefelihotel.com/
Αύρα Μονόκλινο 70€ Δίκλινο 87 €   28210 27970 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.avracityhotel.gr
Ελληνίς Μονόκλινο 45€ Δίκλινο 50 €        

Porto Venetsiano
Μονόκλινο 63€ Δίκλινο 75 €        
Stella Traditional Hotel Μονόκλινο 40€ Δίκλινο 45€ Τρίκλινο 55€ 2821073756 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.pension10stella.wix.com/stella-rooms-chania

Σημειώσεις:

  • Τόσο στην πόλη των Χανίων, όσο και στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία επιπλέον αυτών που βλέπετε στον πίνακα.
  • Τα παραπάνω ξενοδοχεία (πλην του Minoa Palace) βρίσκονται όλα στην πόλη των Χανίων. Πιθανό είναι μελλοντικά να υπάρξουν προσθήκες στον παραπάνω πίνακα, με νέα στοιχεία και ξενοδοχεία. Επίσης θα γίνει προσπάθεια για την κατάρτηση δεύτερου πίνακα, με ξενοδοχεία στον Πλατανιά
  • Για το Minoa Palace (συνεδριακός χώρος) υπάρχει δυνατότητα online κράτησης δωματίου πατώντας εδώ. Τονίζουμε ότι εκτός από τις 4/10 και 5/10 υπάρχει η δυνατότητα να κλείσετε δωμάτιο στο ξενοδοχείο και στις 3/10 (Πέμπτη) αλλά και στις 6/10 (Κυριακή).
    Επίσης, τα δωμάτια στο Minoa Palace θα είναι διαθέσιμα από νωρίς το πρωί (και όχι από τις 12:00, που είναι η συνηθισμένη πρακτική).
  • Επίσης, στα Χανιά υπάρχουν πολλά ενοικιαζόμενα δωμάτια, με μεγάλη ποικιλία στην ποιότητα και τις τιμές.

Η ΑΝΕΚ, χορηγός μεταφοράς του συνεδρίου, κάνει μια πολύ σημαντική προσφορά για όσους από εσάς αποφασίσετε να ταξιδέψετε με τα πλοία της. Μετά από μια μεγάλη έκπτωση (50%), οι τιμές της για τους συνέδρους διαμορφώνονται ως εξής:

Ι.Χ. 41 ευρώ
DTS (κατάστρωμα) 20 ευρώ
ATS (κάθισμα) 23 ευρώ
ΑΒ4 (τετράκλινη εσωτερική) 31 ευρώ
ΑΒ3 (τρίκλινη εσωτερική) 31 ευρώ
Α4 (τετράκλινη εξωτερική) 34 ευρώ
Α3 (τρίκλινη εξωτερική) 34 ευρώ
ΑΒ2 (δίκλινη εσωτερική) 42 ευρώ
Α2 (δίκλινη εξωτερική) 46 ευρώ

Επισημαίνουμε ότι:

  • Η προσφορά ισχύει από 25/10/2016 ως 15/11/2016.
  • Οι παραπάνω τιμές αφορούν ένα άτομο για μια διαδρομή.
  • Ισχύουν για τους συνέδρους αλλά και για τους συνοδούς τους.

 

Διαδικασία

1. Κλείνετε εγκαίρως εισιτήρια σε ένα από τα:

     Πειραιά (ANEK LINES, Ακτή Κονδύλη 24, τηλ.: 210 4197510-12 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

     Gelasakis Shipping & Travel, Αριστείδου 6, Πειραιάς, τηλ.: 210 4222440, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

     Σούδα (ANEK LINES – BLUE STAR FERRIES Πλ. Σούδας, τηλ. 2821080050, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

    (Ενημέρωση 30/09/2016: Τα δρομολόγια του Νοέμβρη έχουν πλέον βγει, επομένως μπορείτε πλέον να κάνετε τις κρατήσεις σας)

2. Συμπληρώνετε οπωσδήποτε τα στοιχεία σας στη φόρμα που θα βρείτε εδώ. (Ο αναφερόμενος αριθμός κράτησης είναι αυτός που θα σας δοθεί από το πρακτορείο κατά το βήμα 1.)
Προσέξτε ότι κάθε επιβάτης συμπληρώνει μια φορά τη φόρμα, είτε είναι σύνεδρος, είτε είναι σύνοδός. Για παράδειγμα, ο σύνεδρος Γ.Π. που συνοδεύεται από τη σύζυγό του Μ.Π. θα συμπληρώσει 2 φορές τη φόρμα. Μια με τα δικά του στοιχεία και μια με της συζύγου του. Τη δεύτερη φορά (αυτή με τα στοιχεία της συζυγου - συνοδού), στο πεδίο "Σύνεδρος που συνοδεύω" θα συμπληρώσει το όνομα "Γ.Π.".

3. Παραλαμβάνετε τα εισιτήριά σας σε ένα από τα παραπάνω σημεία το αργότερο 2 ώρες πριν την αναχώρηση του πλοίου (υπάρχει και η δυνατότητα τηλεφωνικής εξόφλησης μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής, στο τηλέφωνο 2104197400, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00 - 17:00). Η αγορά μπορεί να γίνει την ημερομηνία που αναφέρατε στη φόρμα ή αργότερα (όχι όμως νωρίτερα) προκειμένου να προλάβουμε έγκαιρα να σας δηλώσουμε ως δικαιούχους της έκπτωσης. Κατά την αγορά των εισητηρίων θα πρέπει να γνωρίζετε (θα σας ζητηθεί) το Order No: 16/584/Ο50/IS. Επίσης, μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας τις ταυτότητές σας.

  • 16_6.jpg
  • 17_112.jpg
  • 127_2.jpg
  • image188831698.jpg
  • IMPERIAL-CONFERENCE-LOBBY-2.jpg
  • platanias-hotel-minoapalace-4.jpg
  • restaurant.jpg

Το συνέδριό θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο Minoa Palace. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Κρήτης, 5 αστέρων και βρίσκεται στον Πλατανιά, 12 χιλιόμετρα από την πόλη των Χανίων. Με θέα τόσο στα Λευκά Όρη όσο και στη θάλασσα, αλλά και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, μπορεί να καλύψει και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Βασικός λόγος για την επιλογή του ξενοδοχείου ήταν η αρτιότητα και ποιότητα του συνεδριακού του χώρου. Με συνολική επιφάνεια 1400 τμ και συνολική χωρητικότητα άνω των 1500 ατόμων, αποτελεί μοναδική περίπτωση στην δυτική Κρήτη. Μπορεί να χωριστεί σε μικρότερες αυτόνομες αίθουσες που κρίνουμε ότι θα καλύψουν πλήρως και επιτυχώς το συνέδριο. Σημαντική εγγύηση είναι επίσης και η εμπειρία του ξενοδοχείου σε συνέδρια.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα του Ξενοδοχείου. Αν επιθυμείτε να κάνετε online κράτηση δωματίου στο Minoa Palace πατήστε εδώ. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ξενοδοχείο στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 2821036500.